In verband met het coronavirus ruimt ook de werkgroep Zwerfvuil voorlopig even niet op. We houden u op de hoogte! Maar … ondanks dat we niet in elkaars samenzijn afval rapen zijn enkelen van ons nog steeds bezig de omgeving schoon te houden. Zo kunnen we straks post-Corona met elkaar naar buiten en weer volop van elkaar en de mooie natuur genieten!

Dat het hard nodig was wisten we ook al van de foto’s van Frank Govers.
Stukje van Mike van der Vliet: “Regelmatig over de Noordlandseweg rijdend, ergerden wij ons aan de rotzooi in de wegbermen. Dus aan de slag met handschoenen en vuilniszakken.
Een paar jonge meiden hebben ons nog een halfuur geholpen.
Het resultaat was 8 volle vuilniszakken. Opvallend veel zwarte ballonnetjes (lachgas), wietzakjes, peuken, veel lege sigarettenhulzen en toiletdoekjes.
Tot onze verbazing gooiden een paar jongelui hun rotzooi voor onze neus uit de auto. Toch blij met het resultaat!
Vuilnisbakken ontbreken hier!
Bedankt Mike & Wilma van der Vliet voor jullie inzet en bedankt aan de twee meiden die mee kwamen doen.
Een poosje geleden waren ook de twee dochters van Daphne Minderhout al aan de slag gegaan met de hulp van oma, super hoor dames!

Van onze werkgroep Zwerfvuil:

Met een team van 10 volwassenen en 7 kinderen sterk stonden we vanmorgen bij de heuvel: wat een enthousiasme!
Fijn dat er zoveel mensen om het milieu geven en mee willen werken aan een schone leefomgeving ❤️😍.
We hebben ons opgesplitst om zo veel verschillende kanten op te kunnen en meer oppervlakte schoon achter te kunnen laten en dat is ons weer heel goed gelukt!
Om je een klein idee te geven van welke kanten we op zijn gegaan kun je op het kaartje kijken naar de verschillende gekleurde pijlen.
Drie mensen waren er deze keer niet bij vanwege gezondheidsproblemen en we zijn heel blij dat zij hun gezondheid goed waarborgen. We wensen ze een spoedig herstel toe 🌹.
Het was een enorm productief uurtje samen, dat kun je wel zien aan onze buit… Helaas had ik deze keer geen reactie gekregen van de gemeente voor het ophalen van deze zakken en dus heeft held Els Roepers dit allemaal weggebracht.
Bedankt aan deze helden van vandaag (en anderen waarvan ik de naam niet heb of plaats omdat het kinderen zijn):
Frank
Daphne
Annie
Elke
Loes
Randall
Larissa
en Els dus 😉