Het Seniorenontmoetingspunt is 3e geworden bij Kern met pit en won hiermee 1000 euro!

Kern met Pit dag 18 januari 2020
Het was weer een geweldig fijne dag bij de KNHM te Veghel. We vertrokken om 8 uur van de Plaat en waren rond kwart over 9 bij de Blauwe kei. Daar werden we verwacht en kregen gelijk alle 4 een Goodie bag. We mochten gelijk door naar ons eigen stekje voor deze dag, nr. 24! Een tafel en een mooi klapbord er achter voor foto’s en de van te voren gemaakte lijsten.
Er werd hard gewerkt maar vooral genetwerkt. Zo gezellig. Allerlei zaken werden uitgewisseld en tussen door kwam ook de jury een praatje maken.
Om 10 uur werd de dag officieel geopend door Marlies van Lier. Prima uitleg over de gang van zaken, het voorstellen van de juryleden en de praktijkondersteuners.
Om kwart over 10 werden de pitchen gehouden. Op een tafel met een keukentrapje als opstap. Joke was als zesde aan de beurt. Natuurlijk nam ze de tafel om te pitchen en werd de trap op geholpen door Marlies en Tinie. Een duidelijke speech met een uitnodiging aan alle aanwezigen om toch eens te komen kijken. Precies in de toegestane 3 minuten was de pitch klaar en werd ze weer van het trapje afgeholpen.
Er waren daarna 3 workshops, waaraan je met 2 mensen uit één team kon deelnemen. Prima workshops waar we veel van oude en nieuwe deelnemers op konden steken. Alle deelnemers worden ruimschoots ondersteund door hun gemeentes en krijgen subsidies, stukken grond om te gebruiken/bewerken en gratis het gebruik van diverse ruimtes. Daar hebben we wel even van op gekeken, omdat het bij ons nog steeds van allerlei liefdadige instellingen afhangt om te kunnen blijven draaien. Maar het enthousiasme waarmee iedereen aan de gang gaat is zo inspirerend, dat je vanzelf aangestoken wordt.
Na een gezellige lunch, die je aangeboden kreeg als lunchpakket in een papieren zak met een heerlijke kop soep, volgde de prijsuitreiking!
Derde plaats! Zo trots!Met een mooi predicaat voor aan de muur en een cheque ter waarde van € 1000 togen we, na een gezellig afzakkertje, huiswaarts.
We willen ons graag halverwege dit jaar weer opgeven om zodoende in 2022 opnieuw € 1000 of meer te verdienen. Nu met een heel ander onderwerp, zeker verbonden aan ons Seniorenpunt maar nog meer op de mensen thuis gericht zoals bezoekende vrijwilligers, mensen die met de auto willen rijden, telefooncirkel et cetera.
We houden u op de hoogte
Uw Kernmetpitters Joke, Annelies, Tom en Kees

Meer informatie over Kern met pit.